О нама

О нама

Еуродијагностика Београд је један од најуспешнијих приватних центара за дијагностику и откривање здравствених проблема. Наш центар за <стронг>радиолошку дијагностику u Београду обједињује све савремене методе радиолошких прегледа: магнетна резонанца, мултислајсни скенер, рендген, ултразвук. Иза нас је већ 16 година успешног пословања у области радиологије, константног усавршавања, прилагођавања савременим токовима и технологији, као и ширења нашег стручног тима који данас чине лекари радиолози који у својим областима поседују изузетно знање и вишедеценијско искуство.

Магнетна резонанца је један од најзаступљенијих прегледа у клиници Еуродијагностика Београд. Представља неинвазивну технику са најуспешнијом применом у области дијагностике неуролошких обољења, кичменог стуба, абдомена, зглобова.

Мултислајсни скенер је потпуно безбедан метод дијагностике који омогућава детаљан приказ сниманог дела тела пацијента, док је рендген, због тренутне епидемиолошке ситуације на светском нивоу, један од најтрженијих и најчешћих прегледа за <стронг>утврђивање стања плућа.

Ултразвук је једна од почетних и уводних дијагностика помоћу које се у реалном времену добија слика о стању унутрашњих органа. Веома је тражен већ деценијама уназад, често се примењује и управо ова врста прегледа окарактерисана је као једна од најбезбеднијих.

Mamografija predstavlja proceduru u toku koje se uz pomoć rendgenskog aparata vizualizuje tkivo dojki i zatim dobija jasna slika o stanju unutar grudi pacijentkinje. Ova dijagnostička metoda se već decenijama uspešno koristi u medicini i sferi radiologije prilikom otkrivanja raka dojke i bilo kakvih rugih promena u ovom delu tela.

Kolor dopler je takođe dostupna vrsta pregleda u našoj klinici koja predstavlja prikaz krvinh sudova i kakav je protok krvi kroz krvne sudove različitih organa u telu pacijenta.

У клиници Еуродијагностика Београд, као и клиници Еуродијагностика Ниш нудимо и могућност специјалистичких прегледа на захтев пацијента, а за све детаље о истом је потребно контактирати клинику.

Више о нашим услугама ОВДЕ

eurodijagnostika eurodijagnostika zvezdara eurodijagnostika beograd eurodijagnostika magnetna rezonanca eurodijagnostika skener eurodijagnostika rendgen eurodijagnostika ultrazvuk ct skener
Top