Dobrovoljno zdravstveno osiguranje posebne pogodnosti

Opšte je poznato da se u Republici Srbiji, zbog preopterećenosti zdravstvenog sistema i malog broja slobodnih termina, na osnovne dijagnostičke procedure i preglede čeka i po nekoliko meseci. Prilikom pominjanja zdravstvenog osiguranja i šta ono treba da predstavlja, prve asocijacije treba da budu sigurnost i pomoć u trenutku kada je ona najpotrebnija.

Iz tog razloga osiguravajuće kuće su razvile značajnu i veliku ponudu dobrovoljnih zdravstvenih osiguranja za građane Republike Srbije.

Zašto je privatno zdravstveno osiguranje benefit:

  • nema čekanja na lekarske preglede, zakazuju sistematski i organizovano;
  • lako je dostupna profesionalna usluga i željeni lekari
  • pomoć u izboru zdravstvene ustanove i lekara, kao i lečenje bez dodatnih troškova

Još jedna od odličnih pogodnosti za korisnike dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja su posebne cene i popusti za korišćenje radioloških usluga u klinici EurodijagnostikaEurodijagnostika Beograd je jedan od najuspešnijih privatnih centara za dijagnostiku i otkrivanje zdravstvenih problema. Centar za radiološku dijagnostiku u Beogradu objedinjuje sve savremene metode radioloških pregleda: magnetna rezonancamultislajsni skenerrendgenultrazvuk. U klinici vas očekuje ljubazno i stručno osoblje koje iza sebe ima već 14 godina uspešnog iskustva u oblasti radiologije. Uz savremenu tehnologiju i brzo dobijanje rezultata pravilna dijagnostika, važna za adekvatan pravac lečenja, je neizostavna.

Ukoliko jednostavno želite da proverite vaše zdravstveno stanje, pratite promene ili ste već upućeni od strane vašeg lekara na pregled magnetnom rezonancom, CT skenerom, rendgenom ili ultrazvukom kontaktirajte nas ovde:

Top