O nama

O nama

Eurodijagnostika Beograd je jedan od najuspešnijih privatnih centara za dijagnostiku i otkrivanje zdravstvenih problema. Naš centar za <strong>radiološku dijagnostiku u Beogradu objedinjuje sve savremene metode radioloških pregleda: magnetna rezonanca, multislajsni skener, rendgen, ultrazvuk. Iza nas je već 16 godina uspešnog poslovanja u oblasti radiologije, konstantnog usavršavanja, prilagođavanja savremenim tokovima i tehnologiji, kao i širenja našeg stručnog tima koji danas čine lekari radiolozi koji u svojim oblastima poseduju izuzetno znanje i višedecenijsko iskustvo.

Magnetna rezonanca je jedan od najzastupljenijih pregleda u klinici Eurodijagnostika Beograd. Predstavlja neinvazivnu tehniku sa najuspešnijom primenom u oblasti dijagnostike neuroloških oboljenja, kičmenog stuba, abdomena, zglobova.

Multislajsni skener je potpuno bezbedan metod dijagnostike koji omogućava detaljan prikaz snimanog dela tela pacijenta, dok je rendgen, zbog trenutne epidemiološke situacije na svetskom nivou, jedan od najtrženijih i najčešćih pregleda za <strong>utvrđivanje stanja pluća.

Ultrazvuk je jedna od početnih i uvodnih dijagnostika pomoću koje se u realnom vremenu dobija slika o stanju unutrašnjih organa. Veoma je tražen već decenijama unazad, često se primenjuje i upravo ova vrsta pregleda okarakterisana je kao jedna od najbezbednijih.

Mamografija predstavlja proceduru u toku koje se uz pomoć rendgenskog aparata vizualizuje tkivo dojki i zatim dobija jasna slika o stanju unutar grudi pacijentkinje. Ova dijagnostička metoda se već decenijama uspešno koristi u medicini i sferi radiologije prilikom otkrivanja raka dojke i bilo kakvih rugih promena u ovom delu tela.

Kolor dopler je takođe dostupna vrsta pregleda u našoj klinici koja predstavlja prikaz krvinh sudova i kakav je protok krvi kroz krvne sudove različitih organa u telu pacijenta.

U klinici Eurodijagnostika Beograd, kao i klinici Eurodijagnostika Niš nudimo i mogućnost specijalističkih pregleda na zahtev pacijenta, a za sve detalje o istom je potrebno kontaktirati kliniku.

Više o našim uslugama OVDE

eurodijagnostika eurodijagnostika zvezdara eurodijagnostika beograd eurodijagnostika magnetna rezonanca eurodijagnostika skener eurodijagnostika rendgen eurodijagnostika ultrazvuk ct skener
Top